Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Nadzienie
- 300 g twarogu, podzielonego na kawałki
- skórka otarta z 1 cytryny
-
2
łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 2 opakowania cukru wanilinowego (16 g)
Ciasto
- 250 g mleka
- 40 g świeżych drożdży, pokruszonych
- 25 g cukru
- 500 g mąki pszennej
- 1 jajko
- 1 szczypta soli
- 50 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
Przygotowanie
- mąka pszenna, do oprószenia blatu
- 20 truskawek, świeżych (250-300 g), umytych, bez szypułek
- cukier puder, do dekoracji
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 648 kJ / 154 kcal
- Eiwitten
- 5.92 g
- Koolhydraten
- 22.56 g
- Vetten
- 4.88 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Drożdżówki z nadzieniem z płatków róż
1h 15 min
Ślimaczki drożdżowe z pastą sezamową
2h
Babeczki z nadzieniem z parmezanu i suszonych pomidorów z Varomy
1 Std.
Drożdżówki z budyniem i śliwkami
2h
Zapiekanka makaronowa z wiśniami
1 Std.
Oponki (bez cukru)
45 min
Bułeczki drożdżowe z kruszonką
2 Std. 15 Min
Portugalski placek - Folar
8h 40 min
Drożdżówki Gibassier
2 Std. 10 Min
Red Velvet - ciasto buraczane
1hod. 30min
Bułki na parze
2 Std. 10 Min
Pierogi z grzybami i karpiem
2h 35min