Compatibele versies
Chocolate and Hazelnut Gelato - Gelato al cioccolato e nocciola
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 170 g dark chocolate (70% cocoa solids), small pieces or callets
- 90 g toasted hazelnuts
- 390 g double cream
- 210 g whole milk
- 130 g granulated sugar
- 3 Tbsp cocoa powder
- 5 egg yolks, from large eggs
- 1 pinch fine sea salt
- ½ tsp vanilla extract
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2502 kJ / 603 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 49 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pistachio Ice Cream
10 Std. 35 Min
Raspberry and Vanilla Éclairs
2h
Pain aux Cereales
12 godz. 15 min
Chocolate and Pistachio Cream Cake
25 Std. 20 Min
Ice Cream Layer Cake
43h 35 min
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1h 20min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2h
Chocolate Ice Cream
12 godz.
Strawberry Bavarois
6 Std.
Pistachio and Almond Gelatos
8 godz. 30 min
Chocolate Soufflé with Orange
45min