雪菜春笋炖春鸡

雪菜春笋炖春鸡

4.4 8 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
3 人份

Ingrediënten

  • 1 茶匙
  • 约400克,一切二再在表皮划两刀
    ½ 只
  • 20 克
  • 雪菜 切碎泡水5分钟后沥干水分
    120 克
  • 新鲜竹笋切丝
    100 克
  • 蘑菇 切片
    30 克
  • 料酒
    10 克
  • 切丝
    1 片
  • 500 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 27.5 g
Calorieën 1290 kJ / 308.3 kcal
Vetten 19.9 g
Vezels 4.1 g
Koolhydraten 2.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...