卤牛腱/酱牛肉

4.7 256 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 35min
4 人份

Ingrediënten

  • 牛腱肉
    550 克
  • 料酒
    20 克
  • 生抽
    75 克
  • 老抽
    65 克
  • 55 克
  • (约1茶匙)
    5 克
  • 八角
    3 个
  • 桂皮
    5 克
  • 2 片
  • 切段
    2 根
  • 干月桂叶
    2 片
  • 蚝油
    25 克
  • 900 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 30.2 g
Calorieën 977 kJ / 233.5 kcal
Vetten 1.7 g
Vezels 1.7 g
Koolhydraten 23.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...