Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g rabarbaru, pokrojonego na 2-3 cm kawałki
- 100 - 120 g cukru
- 1 laska cynamonu, przełamana na pół
- 1200 g wody
- 1 cytryna, ekologiczna, pokrojona w ok. 2 mm plastry
- liście mięty, świeże
- Voeding
- per 1 szklankę
- Calorieën
- 307.2 kJ / 73.4 kcal
- Eiwitten
- 0.6 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vetten
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kompot z suszu
2h 10min
Kompot wiśniowy (w słoikach na zimę)
50min
Kompot rabarbarowy z imbirem i pomarańczą
20 Min
Marynowane papryki
55min
Rozgrzewający kompot z obierków gruszek
35 Min
Lemoniada truskawkowa
20 Min
Pomarańcze w syropie goździkowym
35 Min
Cytryny w syropie imbirowym
35 Min
Kompot porzeczkowo-agrestowy
30 Min
Napar jabłkowy
40 Min
Kompot wiśniowy
35 Min
Kompot jabłkowo-gruszkowy
1 godz. 15 min