Risoto de camarão, espargos e açafrão

Risoto de camarão, espargos e açafrão

4.6 468 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 doses

Ingrediënten

  • camarão c/ casca
    350 g
  • água
    900 g
  • dentes de alho
    3
  • azeite
    45 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • espargos verdes
    300 g
  • cebola cortada em pedaços
    150 g
  • vinho branco
    20 g
  • arroz p/ risoto
    300 g
  • açafrão-da-índia
    1 c. chá de
  • requeijão esfarelado
    70 g
  • salsa picada
    1 c. sopa de

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Eiwitten 25 g
Calorieën 0 kJ / 493 kcal
Vetten 14.3 g
Koolhydraten 63.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...