Heidelbeer-Marmorkuchen

Heidelbeer-Marmorkuchen

4.0 123 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 30min
16 Stücke

Ingrediënten

  • Zitrone Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, 4 EL Saft ausgepresst
    1
  • Heidelbeeren TK, aufgetaut
    150 g
  • Mehl
    480 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    30 g
  • Butter weich, in Stücken
    250 g
  • Zucker
    170 g
  • Salz
    1 Prise
  • Eier
    5
  • Backpulver
    4 TL
  • Milch
    100 g
  • Puderzucker selbst gemacht
    2 EL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Stück

Natrium 124 mg
Eiwitten 5 g
Calorieën 1270 kJ / 304 kcal
Vetten 15 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 9 g
Koolhydraten 39 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...