香菇花瓜雞肉

香菇花瓜雞肉

2.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 人份

Ingrediënten

  • 10 克
  • 切片
    15 克
  • 乾香菇 泡軟、擠乾水份
    10 克
  • 帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),以熱水川燙去血水
    500 克
  • 罐頭花瓜 (含20克花瓜汁)
    90 克
  • 5 克
  • 米酒
    5 克
  • 醬油膏
    10 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 19.3 g
Calorieën 1347.5 kJ / 322.4 kcal
Vetten 23.7 g
Vezels 1.2 g
Koolhydraten 7.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...