香菇花瓜雞肉
TM5 TM6

香菇花瓜雞肉

2.5 (2 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 10 克 油
  • 15 克 薑 ,切片
  • 10 克 乾香菇 ,泡軟、擠乾水份
  • 500 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約4公分),以熱水川燙去血水
  • 90 克 罐頭花瓜 (含20克花瓜汁)
  • 5 克 糖
  • 5 克 米酒
  • 10 克 醬油膏

Voeding
per 1 人份
Calorieën
1347.5 kJ / 322.4 kcal
Eiwitten
19.3 g
Koolhydraten
7.1 g
Vetten
23.7 g
Vezels
1.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten