Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g taze kaşar, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 30 g zeytinyağı
- 70 g tereyağı, küçük parçalara bölünmüş (2 cm)
-
250
g domates, küp şeklinde doğranmış (2 cm)
of 250 g konserve doğranmış domates - 500 g dana sokum, kuşbaşı doğranmış ( 2-3 cm)
- 30 g biber salçası
- 150 g su
- 2 ¼ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- ½ tk pul biber
- ⅛ tk tarçın (isteğe bağlı)
- 900 g patlıcan, kabukları soyulmuş, dilimlenmiş (1 cm), kemer patlıcanı
- 150 g süt
-
30
g un
of 30 g tam buğday unu - 1 tutam muskat
- maydanoz, süslemek için
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 2644 kJ / 632 kcal
- Eiwitten
- 36.2 g
- Koolhydraten
- 17.5 g
- Vetten
- 46.8 g
- Vezels
- 8.6 g
Alternatieve recepten
Sebzeli Tavuk
45 分钟
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
1h 5min
Etli Biber Dolması
1 godz. 20 min
Makedon Usulü Mantar Çorbası
45 分钟
Sebze Bulyon
1小时
Ali Nazik
1小时 10 分钟
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25 min
Kıymalı Kabak Graten
50 分钟
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2 Std. 5 Min
Susamlı Yapışkan Tavuk
40 分钟
Orman Kebabı
1小时
Patlıcan Beğendi
50 分钟