Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g kuru fasulye (dermason cinsi)
- 2550 g su
- 25 g biber salçası
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 55 g tereyağı, küp küp kesilmiş (2 cm)
-
200
g domates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
of 200 g konserve doğranmış domates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (4-5 cm) - ¾ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- ½ tk şeker
-
65
g biber, çarliston, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (1 cm)
of 40 g biber, çarliston, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (1 cm)
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 828.6 kJ / 198.1 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 688.8 mg
Alternatieve recepten
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1 godz. 30 min
Zeytinyağlı Taze Fasulye
40 min
Çikolatalı Devil's Kek
5 godz.
Etli Bamya
1 godz. 10 min
Defne Yaprağı, Tarçın, Anason ve Limonlu Bitki Çayı
10 Min
Mercimekli Enginarlı Tavuklu Semizotu Salatası
4 godz. 45 min
Sucuklu Kuru Fasulye
10 Std.
Sotelenmiş Mantar
20 min
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1 godz. 30 min
Sebzeli Nohut Yahnisi
45 min
Trileçe
6h 55min
Sebzeli Kızarmış Tavuk
1 godz. 10 min