Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g kuru fasulye (dermason cinsi)
- 2550 g su
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 55 g tereyağı, küp küp kesilmiş (2 cm)
- 25 g biber salçası
-
200
g domates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
of 200 g konserve doğranmış domates - ¾ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- ½ tk şeker
-
65
g biber, çarliston, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (1 cm)
of 40 g biber, sivri, dilimlenmiş (1 cm)
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 828.6 kJ / 198.1 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 688.8 mg
Alternatieve recepten
Sotelenmiş Kabak
20min
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1h 30min
Portakal Soslu Tavuk Baget
1 Std. 25 Min
Yavaş Pişirilmiş Sebzeli Dana Yahni
3h 15 min
Elma, Havuç ve Zencefilli Mokteyl
10min
Ekmek Üstü Guacamole'li Yumurtalar
25 min
Altın Süt
10min
Zerdeçal, Limon ve Zencefil Çayı
20min
Tavuk Baget ve Biralı Sos
1h 30min
Glütensiz Ekmek
1 Std. 45 Min
Sucuklu Kuru Fasulye
10h
Karamelize Elmalar
15min