Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g kuru fasulye (dermason cinsi)
- 2550 g su
- 120 g soğan, ikiye bölünmüş
- 55 g tereyağı, küp küp kesilmiş (2 cm)
- 25 g biber salçası
-
200
g domates, soyulmuş, parçalara bölünmüş (4-5 cm)
of 200 g konserve doğranmış domates - ¾ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk karabiber
- ½ tk şeker
-
65
g biber, çarliston, yarım ay şeklinde dilimlenmiş (1 cm)
of 40 g biber, sivri, dilimlenmiş (1 cm)
- Voeding
- per 1 porsiyon
- Calorieën
- 828.6 kJ / 198.1 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 15.9 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 688.8 mg
Alternatieve recepten
Sotelenmiş Biberler (400 g)
25 min
Sütlü Türk Kahvesi
5 min.
Sotelenmiş Havuç (400 g)
20min
Kale Lahanası ve Beyaz Fasulye Çorbası
55 Min
Bol Baharatlı Fırında Çipura
1h 15 min
Sotelenmiş Mantar
20min
Havuç Çorbası
35min
Sotelenmiş Biber ve Soğan
25 min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1h
Sucuklu Kuru Fasulye
10 godz.
Baharatlı Nohut ''Chana Masala''
1h 30min
Zeytinyağlı Biber Dolması
1h 35min