Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 克 新鮮鮭魚片,去皮 ,切塊
- 80 克 去皮雞胸肉 ,切塊
- 1 ½ 大匙 味噌
- 1 大匙 清酒
- 30 克 洋蔥
- 250 克 水
- 400 克 大白菜
- 150 克 豆漿 (無糖豆漿)
- 150 克 烏龍麵 (冷藏)
- 1 茶匙 日式醬油
- 30 克 蔥 ,切段
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1255 kJ / 300 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 4 g