Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glassa (da realizzare il giorno prima)
- 4 fogli di gelatina (1,9 g/fogli) e un recipiente di acqua fredda
- 175 g di acqua
- 220 g di zucchero
- 125 g di panna intera
- 75 g di cacao amaro in polvere
La pasta al cioccolato e croccante
- 25 g di acqua
- 100 g di zucchero
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di nocciole sgusciate
- 250 g di cioccolato al latte, a pezzi
La mousse al cioccolato
- 150 g di cioccolato fondente, 70% di cacao, a pezzi
- 500 g di panna intera, molto fredda
La gelatina all'albicocca
- 3 fogli di gelatina (1,9 g/foglio) e un recipiente di acqua fredda
- 500 g di albicocche, denocciolate
- ¾ di cucchiaino di agar agar (2 g)
Il gelato al dragoncello
- 1 mazzetto di dragoncello, fresco
- 250 g di latte intero
- 25 g di latte in polvere
- 50 g di zucchero
- 20 g di miele
- 2 tuorli d'uovo
- 25 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5668 kJ / 1358 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 118 g
- Vetten
- 86 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50min
Crostata alle mele
1h
Sorbetto veloce di frutta fresca
5min
Biscotti alle mandorle
40min
Semifreddo nocciolato
Keine Bewertungen
Gelato veloce alla frutta
10min
Fagioli dall'occhio a vapore e calamaretti
Keine Bewertungen
Granita al caffè
8h 10min
Panini al müesli
Keine Bewertungen
Peperoni con tofu e fagioli
1h
Brodo vegetale in pasta vegano
1h
Marmellata di fragole
1h 5min