Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glassa (da realizzare il giorno prima)
- 4 fogli di gelatina (1,9 g/fogli) e un recipiente di acqua fredda
- 175 g di acqua
- 220 g di zucchero
- 125 g di panna intera
- 75 g di cacao amaro in polvere
La pasta al cioccolato e croccante
- 25 g di acqua
- 100 g di zucchero
- 100 g di mandorle pelate
- 100 g di nocciole sgusciate
- 250 g di cioccolato al latte, a pezzi
La mousse al cioccolato
- 150 g di cioccolato fondente, 70% di cacao, a pezzi
- 500 g di panna intera, molto fredda
La gelatina all'albicocca
- 3 fogli di gelatina (1,9 g/foglio) e un recipiente di acqua fredda
- 500 g di albicocche, denocciolate
- ¾ di cucchiaino di agar agar (2 g)
Il gelato al dragoncello
- 1 mazzetto di dragoncello, fresco
- 250 g di latte intero
- 25 g di latte in polvere
- 50 g di zucchero
- 20 g di miele
- 2 tuorli d'uovo
- 25 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 5668 kJ / 1358 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 118 g
- Vetten
- 86 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salame di cioccolato
4h
Pentolata di riso e zucca
50min
Muffin al cioccolato
45min
Crema di broccoli e riso integrale con tacchino
1h
Gelato alla vaniglia
12h
Torta al cioccolato con sorpresa
1h 10min
Cioccolata calda
10min
Meringhe affogate
40min
Vellutata di pomodoro
10min
Curry verde di pollo
55 min
Zuppa di arance e zucca
35 min
Tirggel (Biscotti speziati di Zurigo)
48 Std. 45 Min