Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glassa (da realizzare il giorno prima)
- 4 fogli di gelatina (1,9 g/foglio) e un recipiente di acqua fredda
- 175 g di acqua
- 220 g di zucchero
- 125 g di panna con il 35% di grassi
- 75 g di cacao in polvere
Pasta al cioccolato e croccante
- 25 g di acqua
- 100 g di zucchero
- 200 g di pistacchi al naturale, sgusciati
- 250 g di cioccolato al caramello, a pezzi
Crema alla vaniglia
- 2 fogli di gelatina (1,9 g/foglio) e un recipiente di acqua fredda
- 250 g di latte intero
- 2 uova
- 30 g di farina
- 50 g di zucchero
- 1 stecca di vaniglia
- 250 g di panna con il 35% di grassi, molto fredda
- 150 g di salsa al caramello
- 200 g di lamponi freschi
La mezza sfera al cioccolato
- 200 g di cioccolato fondente, 70% di cacao, a pezzi
- 20 g di olio di semi di uva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4553 kJ / 1090 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 126 g
- Vetten
- 55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cookies alle gocce di cioccolato
50 Min
Guetzli dell’Avvento
Geen beoordelingen
Salsa olandese
Geen beoordelingen
Crema Thermomix®
45 Min
Gnocchi di patate
1h 15min
Straccetti di maiale con noodles e verdure
1小时 20 分钟
Flan di semolino
1h 15min
Foresta nera
2 godz. 30 min
Liquore al mango
Geen beoordelingen
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Cookies al cioccolato
Geen beoordelingen
Baci di cioccolato e nocciole
1 Std. 25 Min