Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 foglio di gelatina, (1,9 g/foglio) e un recipiente di acqua fredda
- 150 g di cioccolato fondente, 70% di cacao, a pezzi
- 125 g di burro, a pezzi
- 50 g di zucchero
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe lungo
- 1 chiodo di garofano
- 3 uova
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1151 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Menu: Lombata di maiale ripiena con purea di pastinache e patate e ciambellone ai mandarini
Keine Bewertungen
Tarte flambé con pancetta
40 min
Polenta
1 godz.
Crostata al Vin cuit
Keine Bewertungen
Pizza con salmone affumicato
Keine Bewertungen
Tortine al cioccolato e frutti rossi
4 Std. 20 Min
Sfoglia di pere e cioccolato
Keine Bewertungen
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Pollo in salsa di pesche
Keine Bewertungen
Mini-amaretti
1 Std. 30 Min
Focaccia alle olive
2 Std. 20 Min
Torta al cioccolato con sorpresa
1 godz. 10 min