Trancetti al caramello

Trancetti al caramello

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 40min
24 fette

Ingrediënten

Base della torta
  • 120 g di burro morbido
  • 120 g di farina bianca istantanea
  • 120 g di zucchero grezzo di canna
  • 80 g di cocco secco, grattugiato
Ripieno di caramello
  • 790 g di latte condensato
  • 120 g di burro morbido
  • 100 g golden syrup (sciroppo di zucchero)
    100 g di melassa
Copertura
  • 150 g di cioccolato fondente a pezzi (3-4 cm)
  • 20 g di burro morbido
  • sale grosso per spolverizzare

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Eiwitten 3 g
Calorieën 1203 kJ / 286 kcal
Vetten 15 g
Vezels 1 g
Koolhydraten 33 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...