Apparaten en accessoires
Panna cotta
Voorbereiding. 5min
Totaal 6u. 15min
6 portions
Ingrediënten
-
500 g de crème
-
250 g de lait
-
150 - 200 g de sucre au goût
-
½ c. à café d'extrait de vanille, naturel1 c. à café de sucre vanillé, maison
-
12 g de gélatine trempées dans l’eau froide et égouttées
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
3.3 g
Calorieën
1833 kJ /
438 kcal
Vetten
30.7 g
Koolhydraten
39.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cuisine méditerranéenne
67 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Pannacotta au coulis de mangue
4u. 15min
Panna cotta au chocolat blanc et fruit de la passion
6u. 40min
Sauce moutarde
5min
Coulis de framboises
10min
Tiramisu stracciatella
2u. 30min
Ganache
20min
Sauce béchamel
15min
Cookies
50min
Crema catalana
40min
Gâteau à la crème
45min
Tarte meringuée au citron
2u. 30min
Cheesecake New York
6u. 30min