Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 150 g farina + q.b. per infarinare
- 70 g di burro, freddo e a pezzi + q.b. per imburrare
- 50 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 50 g di speck tirolese, a fette
- 400 g di pomodori ciliegino, tagliati a metà
- 1 cipolla rossa, tagliata a metà
- 250 g di mascarpone
- 50 g di latte
- 3 uova
- 20 g di maizena
- ¾ di cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1328 kJ / 317 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rösti alla bernese
40 Min
Crostata di cipolle e formaggio
1 Std. 15 Min
Polenta ticinese
45 Min
Empanada di tonno
1 Std. 10 Min
Pane ripieno Margherita
3 Std. 15 Min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Maccheroni dell'alpigiano
45 Min
Insalata di pasta
35 Min
Insalata di sedano rapa e mele
10 Min
Salmone con salsa al mango, taccole e carote
1 Std.
Brownies alle noci
Geen beoordelingen
Treccia bernese
1 Std. 45 Min