Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Levain
- 75 g de farine complète
- 75 g d'eau
- 15 g de levure fraîche
Pâte
- 250 g de vin rouge
- 50 g d'eau
- 150 g de farine complète
- 350 g farine
- 10 g de levure fraîche
- 150 g de noix, décortiquées
- 1 c. à café de sel
Pour le four (cuisson)
- 200 g d'eau
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 602 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 19.88 g
- Vetten
- 5.26 g
- Vezels
- 2.15 g
Alternatieve recepten
Glace à la rhubarbe
36h 25min
Tourte au kirsch de Zoug
4 godz.
Gâteau aux carottes argovien
2h
Pain müesli
2h
Pain complet
4 godz.
Pâte de base pour pain
24j 30 menit
Pain bis en cocotte
2 godz. 25 min
Pain paysan
3 Std.
Couronne aux herbes et à l’ail
3h 30min
Pain de seigle valaisan
10h
Pain aux graines de lin
1h 30min
Crème au jus de pomme
4h 15min