Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise
- 10 g de beurre doux
- 130 g de farine de blé
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- 1 pincée de sel
- 150 g de liqueur à l'orange, type Cointreau
- 150 g d'eau
La garniture
- 100 g de mascarpone
- 2 c. à soupe de sucre vanillé maison
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de fraises, coupées en deux dans la hauteur
Le coulis
- 200 g de fraises
- 50 g de sucre en poudre
- 5 feuilles de menthe fraîche
- Voeding
- per 6 portions
- Calorieën
- 12229 kJ / 2926 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 344 g
- Vetten
- 149 g
- Vezels
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Biscuit roulé aux fraises
3 Std.
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1h 20min
Fraisier à la rhubarbe
24 Std.
Bûche express au praliné
45 min
Bûche roulée vanille-chocolat
2 Std.
Tartelettes amandine aux framboises
1h 20min
Fraisier
12h 45min
Tarte aux fraises
4 Std.
Le rose-framboise
5 Std.
Tarte tutti frutti à la vanille
3 godz. 20 min
Génoise au chocolat
45 min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2 Std. 30 Min