Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g kapusty kiszonej
- 125 g cebuli, przekrojonej na pół
- 2 - 3 ząbki czosnku
- 15 g oleju
- 250 - 300 g boczku wędzonego, bez skóry i kości, pokrojonego w 1 cm kostkę
- 275 - 300 g wody
- 3 ziarna ziela angielskiego
- 3 ziarna pieprzu czarnego
- 2 liście laurowe, suszone
- 3 owoce jałowca
- ½ - 1 łyżeczka soli
- ½ - 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 4 kaszanki (krupnioki)
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2939.2 kJ / 702.5 kcal
- Eiwitten
- 23.7 g
- Koolhydraten
- 16.4 g
- Vetten
- 60.6 g
- Verzadigd vet
- 20.9 g
- Vezels
- 7.4 g
- Natrium
- 2651.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kurczak w galarecie
3 Std.
Bigos
1h 30min
Modro kapusta
45 min
Rolady wołowe z boczkiem i ogórkami kiszonymi
2h 10min
Kapusta zasmażana
1h 35 min
Kapusta gotowana
30 min
Żeberka w kapuście
2h 10min
Jajka w szarym sosie
40 min
Sałatka ziemniaczana z boczkiem
4h 10 min
Zupa grochowa
1 godz.
Zupa fasolowa na wędzonych żeberkach
13 godz. 50 min
Fasolka po bretońsku
13u. 30min