Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 克 整粒综合坚果 (如:杏仁,核桃)
- 30 克 特级初榨橄榄油
- 50 克 洋葱 ,切块
- 1300 克 熟番茄 (Ø5-6厘米) (见要诀)
- 100 克 蘑菇 (如:白蘑菇或杏鲍菇)
- 1 茶匙 盐
- 1 小撮 现磨黑胡椒粉
-
10 - 12
片 新鲜薄荷
of 1 茶匙 干薄荷叶碎 - 4 - 5 根 新鲜欧芹 ,只取叶子,多备一些装饰用
- 75 克 长米
- 20 克 鲜榨柠檬汁 (约½颗柠檬)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1644 kJ / 392 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 9.2 g