Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 hojas de albahaca, fresca
- 800 g de agua
- 60 g de pasta seca corta, tipo fusilli
- 1 cdita de aceite de oliva
- 1 pizca de pimienta negra recién molida
- 1 pizca de orégano, seco
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 277 kJ / 66 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Papas o camotes, en cubos al vapor (700-1000 g) en Varoma
40min
Calabacitas al vapor (200-500 g) en cestillo
20min
Calabacitas al vapor (600-800 g) en Varoma
30min
Verduras al vapor
45min
Zanahorias en rebanadas al vapor (550-800 g) en Varoma
40min
Papas o camotes al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Pechugas de pollo al vapor (6)
25min
Ejotes al vapor (200-300 g) en cestillo
25min
Zanahorias rebanadas al vapor (200-500 g) en cestillo
30min
Papas cambray al vapor (700-1200 g) en Varoma
45min
Zanahorias baby al vapor (200-600 g) en cestillo
30min
Ejotes al vapor (400-800 g) en Varoma
25min