Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 200 g wody
- 1 łyżeczkę cukru
- 450 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do oprószenia
- 1 łyżka oleju, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
- 250 g mąki pszennej pełnoziarnistej
- 350 g maślanki
- 1 - 2 łyżeczki soli
- 1 białko, roztrzepane, do posmarowania
- 2 łyżki otrębów pszennych (optioneel)
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 3065.6 kJ / 732.7 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 141.6 g
- Vetten
- 6.6 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 6.8 g
- Natrium
- 1058.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bułeczki wielkanocne zajączki
1 Std. 50 Min
Drożdżowy koszyczek wielkanocny
2 godz. 10 min
Włoskie chlebki wielkanocne (Pane di Pasqua)
2 Std. 45 Min
Chleb tostowy (bez laktozy)
2 Std. 45 Min
Rożki z ciasta chlebowego nadziewane sałatką
3 godz. 10 min
Pączki hiszpańskie (gniazdka)
2 Std. 15 Min
Chleb pszenny tostowy
3 godz.
Czekoladowe doniczki z malinami
1h 25 min
Bajgle z makiem
1h 25 min
Francuska bagietka
3 Std. 50 Min
Makaron jajeczny
1h
Pączki
1h 20 min