Apparaten en accessoires
起酥奶酥麵包
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 10min
7 個
Ingrediënten
-
水140 克
-
糖25 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
高筋麵粉270 克
-
低筋麵粉30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋1 顆
-
奶油 切塊,置於室溫軟化30 克
-
奶酥餡 (市售或自製)240 克
-
酥皮 (市售或自製,詳見要訣)7 片
-
白芝麻10 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 個
Eiwitten
12.6 g
Calorieën
1975 kJ /
473 kcal
Vetten
22.6 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
57 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
麵粉實驗室(上)
76 recepten
Taiwan
Taiwan