Apparaten en accessoires
薄巧克力蛋糕
Voorbereiding. 40min
Totaal 2u. 15min
20 块
Ingrediënten
牛奶巧克力甘纳许
-
鱼胶片 (2克/片)和放冰水的容器2 片
-
稀奶油75 克
-
牛奶巧克力 切块130 克
-
细砂糖50 克
饼干
-
蛋4 颗
-
盐½ 茶匙
-
黑巧克力 切块90 克
-
牛奶巧克力 无糖的,切块40 克
-
黄油20 克
-
水500 克
装饰
-
巧克力刨花片 白巧克力或牛奶巧克力适量
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 块
Eiwitten
2.5 g
Calorieën
507 kJ /
121 kcal
Vetten
7.7 g
Vezels
0.4 g
Koolhydraten
10.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
烘焙滋味
66 recepten
China
China