日式青椒塞肉
TM5 TM6

日式青椒塞肉

4.3 (7 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 400 克 猪肉块,去筋 ,切成4cm的块,冷冻30-60分钟
  • 100 克 洋葱 ,切块
  • 5 克 姜
  • 1 茶匙 盐
  • 1 茶匙 黑胡椒粉
  • 1 茶匙 日式酱油 ,淡口的
  • 1 茶匙 日本清酒
  • 1 颗 蛋
  • 1 茶匙 淀粉
  • 2 个 青椒
  • 3 汤匙 淀粉
  • 2 汤匙 葵花油
  • 300 克 水
  • 3 汤匙 日式酱油 ,淡口的
  • 2 汤匙 味醂
  • 2 汤匙 糖
  • 2 汤匙 日本清酒
  • 3 茶匙 淀粉 ,加6茶匙水调和成水淀粉

Voeding
per 1 人份
Calorieën
2780 kJ / 664 kcal
Eiwitten
47.5 g
Koolhydraten
60.9 g
Vetten
25.2 g
Vezels
1.3 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten