Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 克 水
- 220 克 河粉
- 170 克 新鲜黄豆芽
- 1 汤匙 油
- 1560 克 牛肉高汤
- 85 克 白洋葱 ,切薄片
- 1 根 肉桂棒
- 2 个 八角
- 1 茶匙 香菜籽
- 2 根 小豆蔻豆荚
- 4 个 丁香
- 340 克 西冷牛排 ,切薄片(见要诀)
- 6 - 8 支 新鲜综合香草 (如罗勒、薄荷和香菜)
- 2 根 青葱 ,切末
- 1 - 2 根 新鲜辣椒 ,如墨西哥辣椒和弗雷斯诺辣椒,切圈
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2364 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 35.2 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 20.2 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 5.6 g
- Natrium
- 943.7 mg