快手越南牛肉河粉

快手越南牛肉河粉

3.7 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 人份

Ingrediënten

  • 1200 克
  • 河粉
    220 克
  • 新鲜黄豆芽
    170 克
  • 1 汤匙
  • 牛肉高汤
    1560 克
  • 白洋葱 切薄片
    85 克
  • 肉桂棒
    1 根
  • 八角
    2 个
  • 香菜籽
    1 茶匙
  • 小豆蔻豆荚
    2 根
  • 丁香
    4 个
  • 西冷牛排 切薄片(见要诀)
    340 克
  • 新鲜综合香草 (如罗勒、薄荷和香菜)
    6 - 8 支
  • 青葱 切末
    2 根
  • 新鲜辣椒 如墨西哥辣椒和弗雷斯诺辣椒,切圈
    1 - 2 根

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 943.7 mg
Eiwitten 35.2 g
Calorieën 2364 kJ / 565 kcal
Vetten 20.2 g
Vezels 5.6 g
Verzadigd vet 5.9 g
Koolhydraten 64 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...