Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 360 g water
-
20
g fresh yeast, crumbled
of 2 tsp dried yeast - 20 g sugar
- 500 g bread flour, plus extra for dusting
- 20 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 - 1 ½ tsp salt, to taste
- 1 egg, lightly whisked with 1 tsp water, for glazing
- ½ Tbsp sesame seeds, for sprinkling
- ½ Tbsp caraway seeds, for sprinkling
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 400 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Parmesan and Rosemary Buns
1 Std. 45 Min
White Finger Rolls
3 Std. 30 Min
Baguettes
3h 45min
Focaccia
3u.
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Pitta Bread
2h
Herb Bread
1 Std. 10 Min
Mini Oregano Focaccias
3 Std. 40 Min
Yoghurt Bread
2h
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 Std. 25 Min
Persian Flatbreads
1 Std. 45 Min
Pesto Star Bread
2 Std. 50 Min