Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Pastinakenwurzeln, in Stücken
- 70 g Bergkäse, in Stücken
- 10 frische Salbeiblätter
- 2 EL weiße Sesamsamen
- 1 TL Weinstein-Backpulver
- 1 ½ TL Salz, etwas mehr zum Bestreuen
- 300 g Dinkelmehl, glatt, etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 2 Eier
- 1 EL Rapsöl
- 1 EL Apfelessig
- Wasser zum Bestreichen
- schwarze Sesamsamen zum Bestreuen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 521 kJ / 124 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza mit Rote Bete
1h 30min
Topinambur-Dinkel-Brot
4h 30min
Rote-Bete-Schmarrn mit Knoblauchdip
50min
Grünkohlmuffins
35min
Pastinakenpuffer
40p
Topinambur und Rote Bete in Ingwersud
1h 30min
Topinamburpüree
40p
Bohnenauflauf mit Dukkha-Kruste und Limettenjoghurt
1óra 5p
Rote-Rüben-Brot mit Mohn
1h
Grünkohl-Aprikosen-Aufstrich
10p
Grünkohl-Quiche
1h 30min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1h