Schoko-Mokka-Cheesecake

Schoko-Mokka-Cheesecake

4.1 64 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 14u.
12 Stücke

Ingrediënten

Boden
  • Vollkorn-Butterkekse halbiert
    250 g
  • Zartbitter-Schokolade in Stücken
    150 g
  • Kaffeebohnen
    30
  • Butter weich, in Stücken
    100 g
Füllung und Fertigstellung
  • Wasser heiß
    40 g
  • Espressopulver, löslich (ca. 10 g), z.B. von Jacobs
    5 geh. TL
  • weiße Gelatine (siehe Tipp)
    5 Blätter
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    300 g
  • Puderzucker
    80 g
  • Mascarpone
    250 g
  • Joghurt, 10% Fett
    400 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Stück

Eiwitten 7 g
Calorieën 1869 kJ / 446 kcal
Vetten 35 g
Vezels 2.6 g
Koolhydraten 26 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...