菌菇松茸天籽兰花汤

菌菇松茸天籽兰花汤

5.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 5min
4 人份

Ingrediënten

  • 花菇 切片
    4 个
  • 干松茸 泡水后沥干,切片
    20 克
  • 蟹味菇
    40 克
  • 白蘑菇 切片
    40 克
  • 新鲜杏鲍菇 切片
    40 克
  • 天籽兰花
    5 克
  • 1200 克
  • 1 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 2.1 g
Calorieën 97 kJ / 23 kcal
Vetten 0.4 g
Vezels 3.1 g
Koolhydraten 1.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...