Apparaten en accessoires
菌菇松茸天籽兰花汤
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 5min
4 人份
Ingrediënten
-
花菇 切片4 个
-
干松茸 泡水后沥干,切片20 克
-
蟹味菇40 克
-
白蘑菇 切片40 克
-
新鲜杏鲍菇 切片40 克
-
天籽兰花5 克
-
水1200 克
-
盐1 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
2.1 g
Calorieën
97 kJ /
23 kcal
Vetten
0.4 g
Vezels
3.1 g
Koolhydraten
1.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
食粤飘香
70 recepten
China
China