Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kartoffeln und Eier
- 500 g Wasser
- ½ TL Salz
- 800 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 8 Eier, gesäubert
Dill-Senf-Sauce und Fertigstellung
- 1 Bund Dill, ohne Stiele
- 1 Zwiebel, halbiert
- 30 g Butter, in Stücken
- 30 g Mehl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 150 g Crème fraîche
- 75 g Senf
- ½ TL Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2200 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 5.4 g
Alternatieve recepten
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Bratwurst-Klopse mit Pilzsauce, Kartoffeln und Möhren
1h
Dillkartoffeln mit „Omas Schmunzelsauce“
1h
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45min
Schmorgurken
30min
Königsberger Eintopf
45min
Eier in Petersiliensauce
1h
Senf-Kräuter-Eier mit Kartoffeln
1h
Schmorgurken mit Hack nach Omas Art
45min
Würzfleisch (Ragout fin)
1h
Senfeier
1h 5min
DDR - Soljanka
1h