Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Wasser
- 8 Eier, gekühlt
- 750 g Kartoffeln, in Stücken (3 cm)
- 5 Prisen Salz und etwas mehr zum Abschmecken
- 50 g Butter
- 50 g Mehl
- 250 g Sahne
- 400 g Gemüsefond
- 2 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Abschmecken
- 2 Prisen Muskat
- 4 TL scharfer Senf
- 2 TL körniger Senf
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2584 kJ / 617 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 42 g
Alternatieve recepten
Königsberger Eintopf
45 Min
Steckrübeneintopf mit Wiener Würstchen
45 Min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 Min
Soljanka
45 Min
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45 Min
Labskaus
50 Min
Senfeier mit Kartoffeln
1 Std.
Würzfleisch (Ragout fin)
1 Std.
Senf-Kräuter-Eier mit Kartoffeln
1 Std.
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45 Min
Schmorgurken
30 Min
Eier in Petersiliensauce
1 Std.