Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 100 g amêndoa s/ pele
- 200 g farinha tipo 55
- 30 g açúcar amarelo
- 100 g manteiga
- 1 ovo
Recheio
- 600 g água
- 650 g abóbora cortada em pedaços
- 100 g leite
- 50 g manteiga
- 150 g açúcar amarelo
- 6 ovos
- ½ c. chá de canela em pó
- ½ c. chá de noz-moscada
- ½ c. chá de gengibre em pó
- ¼ c. chá de cravinho em pó
Chantilly
- 400 g natas c/ 35% de gordura bem frias
-
20
g açúcar
of 20 g mel
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2930.8 kJ / 700.5 kcal
- Eiwitten
- 16.8 g
- Koolhydraten
- 54.4 g
- Vetten
- 47.8 g
- Verzadigd vet
- 24.4 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 138 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creme de ervilhas com crème-fraîche e presunto estaladiço
1h
Torta de limão com lemon curd
1h
Pad thai de abóbora
40min
Bolachas de macadâmia e chocolate
45 min
Pão de banana com cobertura de queijo
1h 30min
Mini calzones de espinafres feta e menta com molho ajvar
2 Std. 30 Min
Salada coleslaw -TM5
10p
Pastéis de batata com cogumelos
1h
Bolo de amendoim
35p
Sanduíche de cookies com manteiga de amendoim
30p
Sopa de batata e abóbora com camarão
45 min
Biscoitos de gengibre com chocolate quente picante
40min