Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Jahodová želatina
- 500 gramů jahod, nakrájených
- 40 - 60 gramů cukru krupice
- 3 - 4 plátky želatiny, namočené ve studené vodě a vyždímané
Mousse z bílé čokolády
- 1 citrón, nastrouhanou kůru, nejlépe bio
- 160 gramů smetany, min. 30 % tuku, vychlazené
- 80 gramů plnotučného mléka
- 150 gramů bílé čokolády, nalámané na kousky
- Voeding
- per 1 porce
- Calorieën
- 1812 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 5.2 g
- Koolhydraten
- 43.1 g
- Vetten
- 27.8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bešamelová omáčka
15min
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Odpalované těsto
50 Min
Jahodová zmrzlina s bílou čokoládou
5min
Čokoládový puding
15min
Džem z rebarbory a jahod
30 Min
Rebarborové smoothie
1 Std. 30 Min
Mousse z červeného ovoce
5 Std.
Mousse ze tří druhů čokolády
4h 30 min
Vodka orange
5min
Čokoládová panna cotta
4h 5min
Sladká rýže s malinami
30 Min