Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g koperku, świeżego
- 1 ząbek czosnku
- 230 g wody
- 60 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia blachy
- 2 łyżeczki suchych drożdży (8 g)
- 350 g mąki chlebowej, plus dodatkowa ilość do oprószenia blatu
- 200 g sera typu feta, pokrojonego na kawałki
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 1491 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Podpłomyki z masłem ziołowym
40 Min
Chlebki guttiau
2hod. 30min
Ciasteczka czosnkowe
50 Min
Podpłomyki w libańskim stylu
2hod. 20min
Ciasteczka z cebulą i kminkiem
50 Min
Placek nadziewany mozzarellą
1 godz. 5 min
Ziemniaczane podpłomyki
13h
Placki z chleba z sosem czosnkowo-ziołowym
50 Min
Focaccia z brokułami i anchois
2 Std. 15 Min
Aromatyczne bułeczki zakochanych
2 Std. 10 Min
Chlebki śródziemnomorskie
1 godz. 5 min
Cebulaki
1 godz. 5 min