Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema Pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
of ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale -
50
g di farina tipo 00
of 50 g di frumina
Panna montata
- 375 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 15 g di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1339 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 0.15 g
Alternatieve recepten
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2h 30min
Mini bavaresi alle more
4h 30min
Crema pasticcera
15min
Pan di Spagna
1 Std. 50 Min
Mini millefoglie fragole e sambuco
3h 30 min
Cheesecake delle feste
4h 30min
Diplomatica
3h 30 min
Cannoli alla crema Chantilly
1h 5min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 Min
Cheesecake alla salsa mou
4h 50min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20 Min