Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema Pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli d'uovo
- 100 g di zucchero
-
1
cucchiaino di zucchero vanigliato, fatto in casa
of ½ cucchiaino di estratto di vaniglia naturale -
50
g di farina tipo 00
of 50 g di frumina
Panna montata
- 375 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 15 g di zucchero a velo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1339 kJ / 320 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 0.15 g
Alternatieve recepten
Cannoli alla crema Chantilly
1h 5min
Tortine alla creme brulèe
1h 5min
Torta brulée
11h
Crema pasticcera
15min
Pan di Spagna
1h 50min
Galette des rois al limone
2h 30min
Torta meringata al limone con glassatura veloce
3h 15min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2h 30min
Crema al burro al cacao
10min
Crema pasticcera (di Luca Montersino)
20min
Crema catalana (di Luca Montersino)
25min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min