
Apparaten en accessoires
Lachs-Ei-Aufstrich
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
8 Portionen
Ingrediënten
-
Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet2 EL
-
Wasser500 g
-
Eier2
-
Zwiebel halbiert1
-
Lachsersatz (Abtropfgew. 125 g), abgetropft1 Glas
-
Salz¼ - ½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Zitronensaft30 g
-
Frischkäse100 g
Voeding per 1 Portion
Calorieën
125 kcal /
524 kJ
Eiwitten
8 g
Vetten
10 g
Koolhydraten
2 g
Vezels
0.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Frühlingsküche
19 recepten
Duitsland
Duitsland