Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g mąki pszennej chlebowej (typ 650)
-
150
g semoliny z pszenicy durum
of 150 g mąki krupczatki - 2 łyżeczki suchych drożdży
- ½ łyżeczki cukru
- 1 łyżeczka soli morskiej, plus dodatkowa ilość do posypania chlebków
- 300 g wody, ciepłej
- 80 - 100 g oliwy z oliwek, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia blachy
- 5 - 10 g rozmarynu, świeżego, tylko liście
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 636 kJ / 152 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 5.4 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Knedle bawarskie
1 godz.
Ziemniaczane podpłomyki
13h
Fougasse - chleb francuski
2h
Ciasteczka z cebulą i kminkiem
50 min
Dip paprykowo-orzechowy
10 min
Libańskie chlebki z zatarem i sałatką z kaszy pęczak
2h 20 min
Włoskie paluszki pełnoziarniste
1h 30min
Pasta zhong
15 min
Meksykański twarożek wiejski
1 godz. 20 min
Chałka
2h 20 min
Burgery z łososia
50 min
Żytnie podpłomyki
2 Std. 10 Min