Compatibele versies
Cocktail de espumante com sorvete de framboesa e pêssego
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g açúcar
- 400 g pêssego cortado em pedaços pequenos previamente congelado
- ½ c. chá de canela em pó
- 1 lima, só a polpa
- 2 claras de ovo
- 400 g framboesas congeladas
- 3 pés de hortelã, só as folhas
-
2800
g espumante
of 2800 g champagne
- Voeding
- per 1 unidade
- Calorieën
- 1045.9 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 26.4 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 17.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Creme de ervilhas com crème-fraîche e presunto estaladiço
1h
Creme de beringela
45 min
Sopa de cenoura, tangerina e gengibre
Nenhuma avaliação
Tártaro quente de cogumelos
35 min
Salada de pepino tailandesa - TM5
15min
Crepes de frango com molho de iogurte
45 min
Sopa asiática com almôndegas de peru
30min
Gaspacho
1h 15 min
Café com gemada vietnamita
10min
Peru recheado com rolinhos de bacon, compota de figo e legumes assados
5h
Sopa de pimentos assados com ovo escalfado
55 min
Creme de cenoura e tangerina com gengibre e cardamomo da Catarina Sanches
45 min