免烤莓果豆腐乳酪蛋糕

免烤莓果豆腐乳酪蛋糕

5.0 9 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u. 10min
8 人份

Ingrediënten

  • 吉利丁片
    10 克
  • 冷水 (浸泡吉利丁片用)
    500 克
  • 板豆腐 瀝乾水份
    300 克
  • 奶油
    80 克
  • 消化餅 稍微剝碎
    110 克
  • 奶油乳酪 切塊
    150 克
  • 80 克
  • 原味優格
    150 克
  • 檸檬汁
    40 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Eiwitten 5 g
Calorieën 1489 kJ / 356 kcal
Vetten 26.6 g
Vezels 0.6 g
Koolhydraten 26.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...