Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
⅛
Würfel frische Hefe
of ½ TL Trockenhefe - 250 g Wasser
- 500 g Mehl
- Voeding
- per 100 Gramm
- Calorieën
- 950 kJ / 227 kcal
- Eiwitten
- 7.7 g
- Koolhydraten
- 50.8 g
- Vetten
- 0.7 g
- Vezels
- 2.36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Weizen-Dinkel-Brot
12h
Einfaches Mischbrot
3h 40min
Hefezopf
2h 20min
Brotteig
5 min
Schnelles Brot
1h 15min
Ruchbrot im Brattopf
2 godz. 25 min
Ciabatta Brot
1 Std. 45 Min
Schoggi-Crème
3h 15min
UrDinkel Brot
11 Std.
Dinkel-Haselnussbrot
2 Std. 50 Min
Sonntagszöpfe Zweierlei
2u. 10min
Berner Zopf
1 Std. 45 Min