Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 75 g de harina de trigo integral
- 75 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
Masa
- 250 g de vino tinto
- 50 g de agua
- 150 g de harina de trigo integral
- 350 g de harina
- 10 g de levadura prensada fresca
- 150 g de nueces
- 1 cucharadita de sal
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 602 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 19.88 g
- Vetten
- 5.26 g
- Vezels
- 2.15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hogaza rústica
24 Std.
Mousse de cilantro y jalapeño
1h 5min
Chiles en escabeche
1h
Mermelada de chabacanos deshidratados
40 Min
La Pavlova despeinada
4ωρ.
Rosca de reyes
3h
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1h 30min
Nieve de ate de membrillo
10min
Fruit cake
4ωρ.
Pan de muerto
6 Std.
Barra de chocolate estilo Oaxaqueño
2 Std.
Pan de cocoa
3h