![Hogaza de vino tinto Hogaza de vino tinto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/19D59BFF-0C52-4393-83A1-1015899644C0/Derivates/8F2102AF-4CA4-408F-A797-DD9652B4A095.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre
- 75 g de harina de trigo integral
- 75 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
Masa
- 250 g de vino tinto
- 50 g de agua
- 150 g de harina de trigo integral
- 350 g de harina
- 10 g de levadura prensada fresca
- 150 g de nueces
- 1 cucharadita de sal
Para el horno (cocción)
- 200 g de agua
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 602 kJ / 144 kcal
- Eiwitten
- 4.3 g
- Koolhydraten
- 19.88 g
- Vetten
- 5.26 g
- Vezels
- 2.15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mezcla infalible
5min
Hogaza exprés
50min
Salsa picante de cacahuate
15min
Hogaza de vino tinto con nueces
15 Std. 30 Min
Rosca de reyes
3h
Pan de muerto
3h
Clafoutis de higo
1h 30min
Adobo seco de chipotle y pasilla
5min
Pan integral con cerveza y aceite de oliva
2 godz. 50 min
Pastel de jengibre con betún de especias
3h
Bisquets
40min
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1h 30min