Apparaten en accessoires
Pan de brioche al vapor
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 40min
12 rebanadas
Ingrediënten
-
45 g de leche
-
15 g de levadura prensada fresca
-
2 huevos medianos
-
250 g de harina
-
30 g de azúcar
-
½ cucharadita de sal
-
50 g de mantequilla en trozos (y un poco más para engrasar el molde)
-
750 g de agua
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 rebanada
Eiwitten
3.65 g
Calorieën
544 kJ /
130 kcal
Vetten
4.95 g
Vezels
0.8 g
Koolhydraten
17.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
PANADERÍA
60 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Concentrado de caldo de pollo
45min
Pan de leche
2u. 20min
Pan de chipotle y tequila
1u.
Bollos de papa
1u. 20min
Pan de maíz (Broa)
2u. 20min
Bollitos de mantequilla
1u. 40min
Magdalenas
1u. 20min
Pan al vapor
1u. 30min
Pan de leche con nueces
1u. 50min
Hogaza exprés
50min
Trenza de pan de leche
2u. 20min
Galletas de pistache
30min