Apparaten en accessoires
Fondant
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 10min
600 g
Ingrediënten
-
Gelatine4 Blätter
-
Wasser25 g
-
Zucker500 g
-
½ TL Vanilleextrakt, selbstgemachtVanillezucker selbstgemacht1 TL
-
50 g Glukosesirup, z.B. AkazienhonigHonig z.B. Akazienhonig50 g
-
Puderzucker zum Bestäuben
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
0.1 g
Calorieën
1486 kJ /
355.2 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
94.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mini-Donuts
2u. 45min
Pita Brot
2u.
Churros
1u. 15min
Ganache
20min
Erdbeer-Mango-Pops
5u. 20min
Marshmallows
2u. 30min
Blätterteig, schnell
2u.
Cannelloni
1u. 20min
Cremeschnitten
2u. 25min
Guetzli mit Crèmefüllung im Oréo®-Look
3u. 50min
Vanille-Erdbeer Cupcakes mit rosa Swiss Meringue
2u. 20min
Schoko-Creme-Schnitten
2u. 20min