Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 12 žampiónů velkých
- sůl
- mletý černý pepř
- 150 gramů kysaného zelí, na kousky
- 2 stroužky česneku
- 50 gramů olivového oleje
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
of 1 kostka zeleninového bujónu - 2 vejce
- 100 gramů ementálu, nastrouhaného
- Voeding
- per 1 porci
- Calorieën
- 1170 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 2.7 g
- Vetten
- 23.7 g
- Vezels
- 2.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paprika a pórek s balzamikem
30p
Vaječné sufflé s uzeným masem
40p
Plněná rajčata s fetou
Brak ocen
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
40p
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
Brak ocen
Terinky z rybího filé se zakysanou smetanou
40p
Plněné půlky brambor zapečené se sýrem
1óra
Losos ve smetanové omáčce se žampiony
50p
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45p
Masové kuličky v kaparové omáčce s bramborami
45p
Cizrnová polévka se slaninou
40p
Houbový guláš s knedlíky v ubrousku
1 Std. 10 Min