Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 900 g de lomo de cerdo
- 3 dientes de ajo
- 10 g de jengibre
- 120 g de cebolla
- 95 g de tocino ahumado
- 130 g dátiles, sin hueso
- 130 g de ciruela pasa deshuesada
- 80 g de apio, pelado
- 90 g de manzana, pelada y en cubos
- 225 g de tomate verde
- 320 g de jitomate
- 30 g de chile guajillo
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 30 g de aceite de oliva
- 5 piezas de pimienta gorda
- 2 piezas anís estrellado
- 1 rama de canela
- 1 cdita de mejorana seca
- ½ cdita de tomillo seco
- 500 g de agua
- 3 cditas de sal fina
- 1 cda de azúcar
- 20 g de vinagre de manzana
- hojas de perejil fresco, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 3335 kJ / 794 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 53 g
- Vezels
- 6 g
Alternatieve recepten
Bacalao a la Vizcaina
1h 15min
Costillitas con salsa bbq de chipotle
1 Std. 30 Min
Pollo al horno
2 Std.
Huevos ahogados en cazuela
45min
Filete de res en salsa de queso con rajas (Black Diamond)
3 Std.
Chuletas de cerdo con salsa de piña y patatas asadas al vacío TM6
3h 25min
Lomo de cerdo al horno
1 Std. 35 Min
Niño envuelto
1 Std. 30 Min
Costillas teriyaki
1 Std. 30 Min
Lomo de cerdo en salsa de tamarindo
1h
Filete de res en salsa de chile morita
40min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1 Std. 10 Min