Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 gramů pórku, na čtvrtky
- 50 gramů cibule
- 20 gramů másla
- 60 gramů čerstvého droždí rozdroleného
- 10 gramů hladké mouky
- 1000 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty, domácí
of 1 kostka zeleninového bujónu - ½ čajové lžičky soli
- 2 špetky pepře černého, mletého
- Voeding
- per 1 porci
- Calorieën
- 321 kJ / 77 kcal
- Eiwitten
- 2.68 g
- Koolhydraten
- 6.93 g
- Vetten
- 4.38 g
- Vezels
- 1.12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kulajda
40 Min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 min
Fazolková polévka
35 min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 Min
Pórkový krém
40 Min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min
Cizrnová polévka se slaninou
40 Min
Cibulová polévka
1h 10min
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30 min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 min
Krémová květáková polévka
30 min
Kedlubnová polévka
35 min