Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Shiitakepilze, getrocknet
- Wasser zum Einweichen und Bestreichen
- 40 g frische Champignons
- 50 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 25 g Staudensellerie, in Stücken
- 1 TL Sojasauce
- 1 TL Sesamöl, geröstet
- ¼ TL Chiliflocken
- ¼ TL Salz
- 120 g rohe Garnelen, geschält
- 120 g Schweinefleisch, ohne Knochen, in Würfeln (1 cm)
- 30 Wan-Tan-Teigblätter (siehe Tipp)
- 300 g Frittieröl
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 430 kJ / 103 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anko-Eis
10h 10 min
Gulab Jamuns
2hod. 30min
Teig für Wan Tans
1hod. 15min
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20 Min
Garnelenchips
35 Min
Samosas mit Kartoffel-Koriander-Füllung
1 Std.
Chapati
1 Std. 10 Min
Frühlingsrollen
2 godz. 10 min
Cochinita pibil - geschmortes Schweinefleisch
3u. 50min
Dim Sum 'Shumai'
2h
Klassische Samosas
1h 30min
Wan Tans mit Chilisauce
50 Min