Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (Stagionatura 12 o 18 mesi)
- 250 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 160 g di latte intero
- 40 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 60 g di gherigli di noci
- 100 g di gorgonzola piccante a tocchetti (1 cm)
- 150 g di mortadella a cubetti (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1602 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 24.5 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Plumcake salato al tonno
55 min
Plumcake salato di pollo, pomodori secchi e peperoni
45min
Muffin speck e caciocavallo
45min
Ciambella salata allo yogurt
45min
Plumcake salato al Chorizo
45min
Plumcake salato con formaggio di capra e noci
55 min
Plumcake salato di primavera
1 Std.
Plumcake salato alla curcuma con quartirolo e olive
1 Std.
Plumcake salato con Emmental e spinaci
50min
Plumcake salato con miele, rosmarino e Gorgonzola
1 godz. 5 min
Ciambella salata speck e scamorza
50min
Muffin al Parmigiano Reggiano e noci
45min