Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (Stagionatura 12 o 18 mesi)
- 250 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 160 g di latte intero
- 40 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate
- 60 g di gherigli di noci
- 100 g di gorgonzola piccante a tocchetti (1 cm)
- 150 g di mortadella a cubetti (1 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1602 kJ / 383 kcal
- Eiwitten
- 16.4 g
- Koolhydraten
- 25.8 g
- Vetten
- 24.5 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Tortano speck e fontina
2h
Plumcake salato al tonno
55min
Ciambella salata speck e scamorza
50 min
Muffin speck e caciocavallo
45 min
Ciambella salata allo yogurt
45 min
Muffin salati prosciutto e formaggio
1h
Plumcake salato con polpa di granchio
1h
Plumcake salato con formaggio di capra e noci
55min
Colomba salata mortadella e pistacchi
1h
Plumcake salato di primavera
1h
Plumcake salato con Emmental e spinaci
50 min
Colomba salata al salame piccante e formaggi
3 Std.